Skip to content

Hoe kan ik bij jullie huren?

Vraag producten aan via het offerte aanvraag formulier of neem contact met ons op.

Is hetgeen ik wil huren ook op de gewenst datum beschikbaar?

het is belangrijk dat je op tijd reserveert als je er zeker van wilt zijn dat hetgeen je wilt huren op de gewenst datum beschikbaar is.

Wanneer en hoe vindt de betaling plaats

je kunt betalen via iDEAL, zakelijke tikkie of contant.

Wordt de apparatuur geleverd of moet ik deze zelf ophalen?

wij kunnen de apparatuur voor jou bezorgen, opbouwen en weer afhalen of je kunt de apparatuur bij ons komen ophalen en terug brengen.

Past de door mij gehuurde apparatuur in een standaard personenauto?

In de meeste gevallen past onze licht en geluid apparatuur niet in een standaard personenauto.

Welke kabels krijg ik bij mijn Speaker set of Licht set?

Je ontvangt alle benodigde kabels bij je Speaker set of Licht set

Wat zijn de prijzen voor meerdaagse huur?

1 dag 1 x daghuur
2 dagen 1,5 x daghuur
3 dagen 2 x daghuur
4 dagen 2,5 x daghuur
5 dagen 3 x daghuur
6 dagen 3,5 x daghuur
7 dagen 4 x daghuur

Moet ik mij legitimeren bij het ophalen van apparatuur?

Je moet je legitimeren bij het ophalen van de apparatuur. Dit betekent dat je een geldig legitimatiebewijs dient te tonen waar een kopie van gemaakt zal worden. Ook dien je een officiële rekening van bijvoorbeeld je telefoonrekening, energie rekening of bankafschrift te tonen. (maximaal 14 dagen oud, bedragen mogen onzichtbaar gemaakt worden).

Voor de huurperiode maken wij een huurovereenkomst op. Let er bij het afhalen van de apparatuur op dat degene die als ‘vertegenwoordiger/contactpersoon’ op de huurovereenkomst is vermeld ook daadwerkelijk de apparatuur ophaalt. Indien dit niet het geval is, dient je dat vooraf aan ons te melden. De persoon die de apparatuur komt ophalen is ook verantwoordelijk voor de apparatuur.

Moet ik borg betalen?

Voor de grotere installatie moet er borg betaald worden.

Kan ik de apparatuur ook buiten gebruiken?

Onze apparatuur mag alleen maar buiten gebruikt worden wanneer deze onder een degelijke afscherming staat. De gehuurde apparaten zijn niet geschikt om in de regen te staan.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Reserveringen kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Annuleer je later of kom je niet opdagen dan brengen wij hiervoor kosten in rekening.

Back To Top