Skip to content

Op zoek naar de beste verhuur licht en geluid?

Je zoektocht naar verhuur van licht en geluid stopt hier! HuurSpeakers.nl helpt je graag aan professionele lichtinstallaties en speakers voor elke gelegenheid. Van led discolampen tot led podium verlichting, wij hebben de perfecte partyverlichting voor jouw evenement. Bij ons vind je voordelige verhuur licht en geluid – daarbij geven we advies op maat, zodat het licht en geluid van je evenement helemaal in orde zal zijn. We helpen je graag bij het vinden van de juiste verlichting. Naast goede service, bieden we de meest voordelige prijzen voor verhuur licht en geluid.

Offerte aanvragen

Partyverlichting op maat

We bieden verschillende mogelijkheden voor partyverlichting, dus voor elk evenement is er geschikte verlichting. Voor led discolampen kun je bij ons terecht, maar ook voor led podium lampen ben je bij HuurSpeakers.nl aan het juiste adres. Ben je op zoek naar verhuur licht en geluid voor een bruiloft, verjaardag, huisfeest of ander feestje? HuurSpeakers.nl heeft voor jou de ideale licht- en geluidsapparatuur!

Een complete partyset voor jouw feest?

Wil je het liefst een totaalpakket huren? Bij HuurSpeakers.nl bieden we verhuur licht en geluid ook graag aan als totaalpakket: zowel lichtverhuur als speakerverhuur, zelfs special effecten en DJ sets. In overleg met jou stellen we de ideale set samen, met professionele speakers en party verlichting of led disco lampen. Bij het leveren van de speakers en de verlichting geven we uiteraard instructies over het aansluiten en bedienen van de apparatuur.

Wij zijn gevestigd in het centrum van Utrecht en zijn maandag tot en met zaterdag geopend (zondag op afspraak). Ook bieden wij bij de huur van onze apparatuur een bezorg- en installatieservice aan: we leveren de speakers, bouwen ze op en halen ze weer bij je op. Tevens geven we je ook instructies over de bediening van de apparatuur.

De beste en meest voordelige verhuur licht en geluid vind je bij HuurSpeakers.nl!

Huurspeakers Utrecht Bezorg & installatie service

Licht huren voor je feest of evenement?

HuurSpeakers.nl helpt je graag met het vinden van de juiste lichten voor jouw evenement. Neem vrijblijvend contact op en ontdek alle mogelijkheden die huurspeakers.nl jou kan bieden.

Back To Top