Speakers huren Utrecht

Speakers huren in Utrecht en omstreken? Dit kan gemakkelijk en voordelig bij HuurSpeakers.nl! Betaal niet teveel voor een mooi geluid op jouw feest of evenement. Bij HuurSpeakers.nl geven wij je graag advies over de beste audio oplossingen voor zowel particuliere als voor zakelijke evenementen. Meer weten over speakers huren Utrecht?

SPEAKER SET 1

€ 50,-

Plug and play speaker set bestaande uit 2 full range top speakers met geïntegreerde versterker.

SPEAKER SET 2

€ 75,-

Plug and play speaker set bestaande uit 2 mid/hoog top speakers en 1 subwoofer met geïntegreerde versterkers.

SPEAKER SET 3

€ 125,-

Plug and Play set bestaande uit 4 mid/hoog top speakers en 2 subwoofers met geïntegreerde versterkers.

Speaker verhuur Utrecht

Speaker verhuur Utrecht, voordelig en gemakkelijk speakers huren bij HuurSpeakers.nl. HuurSpeakers.nl biedt diverse speaker sets aan die geschikt zijn voor evenementen tot 200 personen. Ben je van plan om een studentenfeest te organiseren? Of wil je graag speakers huren voor een bruiloft, een verjaardag , een personeelsfeest of voor een presentatie?

Bij HuurSpeakers.nl kan je professionele speakers huren voor zeer voordelige prijzen. Voor zowel particulieren en voor zakelijk gebruik hebben wij een geschikte speaker set.

Speaker verhuur voor feesten en evenementen

HuurSpeakers.nl is de speaker verhuur voor feesten en evenementen tot 200 personen. Wij zijn naast doordeweekse dagen ook op zaterdag open en op zondag uitsluitend op afspraak. Omdat de vestiging centraal gelegen is in Utrecht kan de speaker set gemakkelijk worden opgehaald op het moment dat het voor jouw goed uitkomt. Bij het ophalen geven wij uitleg over het aansluiten en het bedienen van de apparaten. Zodat de apparatuur gemakkelijk geïnstalleerd kan worden en na het evenement zonder moeite kan worden teruggebracht.

Speakers huren wordt heel eenvoudig met HuurSpeakers.nl!

Een speaker set huren?

Wil je een speaker set huren? HuurSpeakers.nl helpt je graag met het vinden van de juiste speaker set voor jouw evenement. Neem vrijblijvend contact op en ontdek alle mogelijkheden van speakers huren Utrecht bij huurspeakers.nl.

Neem contact met ons op