Skip to content

Boxen netjes afgeleverd en opgehaald met duidelijke uitleg hoe alles werkt. Zeer tevreden!

Knallend het nieuwe jaar ingegaan dankzij Huurspeakers. Op het laatste moment nog geweldige apparatuur kunnen huren voor een mooie prijs. De verhuurder denkt goed mee en geeft uitstekend advies. Zeker een aanrader!

Top feest gehad dank zij huur speakers nooit meer en andere. Netjes op tijd komt afspraken na en wat ik super top vindt van Jurg hij denkt echt met je mee echt bedankt Jurg voor alles.

Dankzij het meedenken en flexibele handelen van HuurSpeaker hebben wij een top feest gehad. Hij heeft perfect ingeschat wat de ruimte nodig had. We hadden in eerste instantie een kleinere set besteld, maar hij raadde ons toch een andere set aan. Deze is hij zonder problemen gaan halen en komen brengen. Ook super service dat hij de boxen de dag erna ook weer kwam ophalen. Aanrader!

Super feest gehad door de goede muziek en super geluid!!

Goed geluid en een mooie moderne lichtset. Ik had niet gedacht aan het afrokken van de tafel, maar Jurg had dit voor de zekerheid bij zich en ik mocht dit kosteloos gebruiken. Goede kwaliteit, mooie prijzen, goede service, en het personeel denkt goed mee! Volgende keer huur ik hier zeker weer.

Back To Top