Skip to content

Audio verhuur voor elk evenement

Het kiezen van geschikte geluidsapparatuur voor je evenement is niet eenvoudig. Welke speakers heb ik nodig voor het aantal gasten? Kan de muziek wel hard genoeg? Welke speaker set moet ik nemen voor de beste geluidskwaliteit? HuurSpeakers.nl helpt je graag door middel van goede en voordelige audio verhuur. Wij verhuren verschillende speakersets, die geschikt zijn tot een bezoekersaantal van maar liefst 200 personen. Zo zullen jouw gasten kunnen genieten van perfect geluid. Daarnaast kun je bij ons ook microfoons, volledige PA’s en DJ sets huren. Kortom, bij HuurSpeakers.nl vind je een totaalpakket aan audio verhuur, in Utrecht en omstreken.

Bekijk mogelijkheden

Altijd een passende audio set

Particulier of zakelijk? Dat maakt voor ons niet uit. Voor elk evenement verzorgen wij op maat gemaakte audio verhuur. Van kleine borrels tot grote bedrijfsfeesten en van bruiloften tot examenfeestjes: niets is ons te gek. Samen met jou bespreken we de mogelijkheden die ervoor zorgen dat jouw evenement gaat slagen. We bieden een volledige en persoonlijke service, zodat je de beste keuze kunt maken voor de juiste audioapparatuur. HuurSpeakers.nl maakt audio verhuur graag eenvoudig, zowel voor zakelijke als voor particuliere evenementen.

Meer dan audio verhuur

HuurSpeakers.nl wil jou graag alle moeite uit handen nemen voor een zorgeloze middag of avond. Daarom bieden we niet alleen maar audio verhuur, maar stellen we graag een totaalpakket voor je samen. Zo zul je geen omkijken meer hebben naar de technische apparatuur die benodigd is voor jouw evenement. Ben je bijvoorbeeld ook op zoek naar goede verlichting, een DJ set of zelfs een DJ die de plaatjes draait? Ook dat kan bij HuurSpeakers.nl! We overleggen over jouw wensen voor de apparatuur op jouw evenement en zorgen dat alles in orde is voordat je feest van start gaat.

Huur nu de beste en voordeligste audioapparatuur!

Bij HuurSpeakers.nl garanderen we je de beste en voordeligste audio verhuur in Utrecht en omstreken. Daarnaast huur je bij ons tegen voordelige tarieven en verzorgen we ook nog een bezorg- en installatieservice. Zo hoef jij niet te slepen met apparatuur en na te denken over welke kabel waar hoort. Wij zijn gevestigd in het centrum van Utrecht en wij zijn goed bereikbaar met de auto. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend (zondagen op afspraak). Wil je gebruik maken van onze audio verhuur of heb je nog vragen? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De beste en meest voordelige audioapparatuur vind je bij HuurSpeakers.nl!
Back To Top