F.A.Q.


Wanneer en hoe vindt de betaling plaats?

Je dient contant óf per pin bij het afhalen van de apparatuur het volledige huurbedrag samen met de borgsom te voldoen.

 


Wordt de apparatuur geleverd of moet ik deze zelf ophalen?

Apparatuur wordt uitsluitend door jezelf opgehaald en terug gebracht. In uitzonderlijke situaties leveren wij apparatuur aan je.

 


Past de door mij gehuurde apparatuur in een standaard personenauto?

Ongeveer de helft van onze sets past in een standaard personenauto. Het gaat hierbij uiteraard om de kleinere sets. Het vervoeren van onze apparatuur in een open aanhangwagen is niet toegestaan i.v.m. (water)schade.


Welke kabels krijg ik bij mijn Speaker set of Licht set?

Wij leveren de belangrijkste kabels die je nodig hebt om je set aan te sluiten. Je kunt de set in je Ipad, telefoon, laptop of dj-set pluggen. Wij leveren iedere kabel in tweevoud, mocht er een kabel onverwacht kapot gaan dan kun je altijd een reserve kabel gebruiken. Je krijgt er tevens een stekkerblok en kabelhaspel van 25 meter bij.


Wat zijn de prijzen voor meerdaagse huur?

1 dag 1 x daghuur
2 dagen 1,5 x daghuur
3 dagen 2 x daghuur
4 dagen 2,5 x daghuur
5 dagen 3 x daghuur
6 dagen 3,5 x daghuur
7 dagen 4 x daghuur


Moet ik mij legitimeren bij het ophalen van apparatuur?

Je moet je legitimeren bij het ophalen van de apparatuur. Dat betekent dat je een geldig legitimatiebewijs dient te tonen waar een kopie van gemaakt zal worden. De belangrijkste gegevens zoals een BSN dekken wij af. Ook dien je een rekening van je mobiele telefoon te tonen (maximaal 1 maand oud, bedragen mogen onzichtbaar gemaakt worden).

Voor de huurperiode maken wij een huurovereenkomst op. Let er bij het afhalen van de apparatuur op dat degene die als ‘vertegenwoordiger/contactpersoon’ op de huurovereenkomst is vermeld ook daadwerkelijk de apparatuur ophaalt. Indien dit niet het geval is, dient je dat vooraf aan ons te melden. De persoon die de apparatuur komt ophalen dient zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs en een rekening van zijn/haar mobiele telefoon.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Reserveringen kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden.  Annuleer je later of kom je niet opdagen dan brengen wij hiervoor kosten in rekening.


Waarom huren bij HuurSpeakers.nl?

  • Wij verhuren uitsluitend de nieuwste professionele apparatuur tegen de laagste prijs
  • Alle apparatuur is zeer gebruiksvriendelijk en dus gemakkelijk zelf aan te sluiten
  • Bij ons betaal je nooit te veel
  • Korting op meerdaagse huur
  • Uitstekende service
  • Centrale ligging in de stad Utrecht
  • Ook op zaterdag en zondag geopend